Αντιγήρανση | The Elixirlab.gr

Αντιγήρανση

Το ξέρατε ότι η βιολογική σας ηλικία δεν είναι η ίδια με τη χρονολογική σας ηλικία ; Σε ανθρώπους που δεν τρώνε σωστά, η βιολογική ηλικία δείχνει πολύ μεγαλύτερη από ότι είναι στην πραγματικότητα. Οι υγιείς άνθρωποι θεωρούνται νεότεροι από ότι είναι στην πραγματικότητα. Με την θεραπεία και την πρόληψη η Ιατρική της Αντιγήρανσης επικεντρώνεται στην διαδικασία της επιβράδυνσης της βιολογικής γήρανσης.

Οι ασθενείς συχνά παραπονιούνται για κόπωση, προβλήματα μνήμης, πονοκεφάλους, εμμηνοπαυσιακά συμπτώματα, διακυμάνσεις στην διάθεση, προβλήματα ύπνου και προβλήματα σχέσεων. Παρόλο που τα παράπονα αυτά συχνά αντιμετωπίζονται με φάρμακα για να αποκρύψουν τα συμπτώματα, οι πραγματικές αιτίες δεν αντιμετωπίζονται επαρκώς.

Η Ιατρική της Αντιγήρανσης ασχολείται με τις φυσιολογικές και βιοχημικές αιτίες ασθενειών και διαταραχών που σχετίζονται με την ηλικία. Οι γιατροί της γήρανσης επικεντρώνονται στη θεραπεία του σώματος, βρίσκουν και θεραπεύουν την αιτία της νόσου και δεν καλύπτουν απλά τα συμπτώματα της νόσου με φάρμακα.

Η μεταβολική ισορροπία είναι ζωτικής σημασίας για την υγεία, την ευεξία και τη βέλτιστη απόδοση, σε συνδυασμό με την σωστή ισορροπία των ορμονών. Οι γιατροί της Αντιγήρανσης κατανοούν ότι το σώμα πρέπει να αποκτήσει και να απορροφήσει τα κατάλληλα θρεπτικά συστατικά για να λειτουργήσει σωστά και να παραμείνει απαλλαγμένο από ασθένειες. Οι διατροφικές ανεπάρκειες και η φλεγμονή του εντέρου είναι οι συχνότερες υποκειμενικές αιτίες σοβαρών και εξουθενωτικών συμπτωμάτων.

Ακόμη και οι ασθενείς που δεν έχουν συμπτώματα, μπορούν να υποφέρουν από χαμηλά επίπεδα αμινοξέων, βιταμινών ή ανόργανων συστατικών. Αυτές οι διατροφικές ελλείψεις συχνά οδηγούν στην ανάπτυξη πιο σοβαρών, συχνά απειλητικών για τη ζωή, συνθήκων. Ουσιαστικά στοχεύει στην πρόληψη των χρόνιων παθήσεων όπως καρδιαγγειακών , Alzheimer, σακχαρώδους διαβήτη, οστεοαρθρίτιδας, αυτοάνοσων και άλλων πολλών νόσων, που τα τελευταία χρόνια είναι σε έξαρση.

Η επιστήμη όμως της Αντιγήρανσης είναι πολλά περισσότερα από αυτό. Η εξειδικευμένη Ιατρική ομάδα του The ElixirLab στοχεύει όχι μόνο στην επιμήκυνση του χρόνου ζωής, αλλά στην ποιότητα ζωής. Σημασία έχει μέχρι το πέρας της ζωής μας να είμαστε υγιείς και δυνατοί στο σώμα και στο πνεύμα.