Εκτίμηση αυτόνομου νευρικού συστήματος | The Elixirlab.gr

Εκτίμηση αυτόνομου νευρικού συστήματος

Μήπως αισθάνεστε ότι είστε στα πρόθυρα επαγγελματικής εξουθένωσης ή αλλιώς burn out;

Το burn out είναι μια κατάσταση σωματική που οφείλεται στην αυξανόμενη πίεση , τις πολλές ώρες εργασίας , τις οικογενειακές υποχρεώσεις και την έλλειψη ύπνου. Αν νομίζετε ότι είστε εξουθενωμένοι ψυχικά αλλά και σωματικά, τότε στο The ElixirLab θα σας προτείνουμε λύσεις για να το αντιμετωπίσετε έγκαιρα και να βελτιώσετε άμεσα την ποιότητα ζωής και την αποδοτικότητά σας.

Το αυτόνομο νευρικό σύστημα είναι υπεύθυνο για τον έλεγχο και τη ρύθμιση πολλών οργάνων καθώς και μιας σειράς λειτουργιών (πχ καρδιακός ρυθμός, αναπνευστικός ρυθμός, πέψη, διούρηση) χωρίς τη βούλησή μας. Διακρίνεται στο συμπαθητικό και το παρασυμπαθητικό σύστημα.

Το Nervexpress είναι ένα πλήρως αυτοματοποιημένο, μη επεμβατικό σύστημα που έχει σχεδιαστεί για την ποσοτική εκτίμηση του αυτόνομου νευρικού συστήματος, βασιζόμενο στη μεταβλητότητα του καρδιακού ρυθμού

Το σύστημα Nervexpress διακρίνεται για την ακρίβειά του, την ταχύτητα διεξαγωγής των αποτελεσμάτων, την υψηλή αξιοπιστία και την ευκολία στη χρήση.

Το Nervexpress χρησιμοποιείται για την αντικειμενική εκτίμηση και επικύρωση διάφορων θεραπειών, με σκοπό την έρευνα αλλά και τη δραστηριότητα του Αυτόνομου Νευρικού συστήματος πριν και μετά τη χρήση φαρμακευτικής αγωγής, φυσικής αγωγής, άγχους και πολλών άλλων παραγόντων.
 

Φόρμα Επικοινωνίας

    Όροι Χρήσης

    Timeblock , Αντιγήρανση