Καθαρισμός Προσώπου | The Elixirlab.gr

Καθαρισμός Προσώπου

Kαθαρισμός προσώπου

Ο καθαρισμός προσώπου είναι η σημαντικότερη φροντίδα για την επιδερμίδα μας, προσφέροντας ένα υγιές και νεανικό δέρμα, καθώς ανανεώνει τα κύτταρα. Ο καθαρισμός προσώπου επιτρέπει στο δέρμα να αναπνεύσει και το προετοιμάζει για να απορροφά καλύτερα τα προϊόντα περιποίησης. Είναι μια ολοκληρωμένη περιποίηση προσώπου για κάθε τύπο επιδερμίδας. Στόχο έχει να απομακρύνει τα μαύρα στίγματα και τα νεκρά κύτταρα χαρίζοντας αναζωογονημένη επιδερμίδα με φωτεινή όψη.  Επιπλέον, ο καθαρισμός προσώπου βελτιώνει την τονικότητα του δέρματος και βοηθά σε περιπτώσεις ακμής.

Ο καθαρισμός προσώπου:
-Δερμοαπόξεση με Διαμάντι ή Μικροκρυστάλλους. Η Δερμοαπόξεση με διαμάντι είναι κατάλληλη ακόμα και για πιο ευαίσθητα δέρματα. Απομακρύνει αποτελεσματικά τα νεκρά κύτταρα, χωρίς να προκαλεί τραυματισμούς, καθαρίζοντας ταυτόχρονα το πρόσωπο από τοξικούς ρύπους και σμήγμα. Ακολούθως εφαρμόζεται ειδική μάσκα ανάλογα με τις ανάγκες και τον τύπο του κάθε δέρματος, ώστε να υποχωρήσει ο μικρός ερεθισμός που έχει προκύψει. Την διαδικασία ολοκληρώνει εξειδικευμένο μασάζ του προσώπου και του λαιμού το οποίο τονώνει την κυκλοφορία του αίματος, οξυγονώνει την επιδερμίδα και αποβάλλει τις τοξίνες.

-Ο καθαρισμός του προσώπου με ατμό αποτελεί μια σημαντική θεραπεία στον τομέα της ομορφιάς .Με την βοήθεια του ατμού, οι πόροι του δέρματος διαστέλλονται και αφαιρείται το υπερβολικό σμήγμα και τα μαύρα στίγματα δίνοντας μια φυσική λάμψη, καθαρότητα και μια αναζωογόνηση της επιδερμίδας. Με το βαθύ καθαρισμό πετυχαίνουμε καλύτερη οξυγόνωση του δέρματος και μέγιστη διεισδυτικότητα των καλλυντικών.

Τα στάδια του καθαρισμού:
-Διάγνωση του εκάστοτε δέρματος
-Απομάκρυνση των ρύπων και του μακιγιάζ
-Παραμονή στον ατμό
-Διάνοιξη των πόρων με στόχο την εξαγωγή του σμήγματος με
-Εξειδικευμένη τεχνική
-Αποστείρωση με υψίσυχνα
-Μασάζ προσώπου με κατάλληλη καταπραϋντική κρέμα
-Τοποθέτηση ενυδατικής μάσκας και τέλος χρήση αντηλιακής κρέμας
 

Φόρμα Επικοινωνίας

    Όροι Χρήσης

    Celluma Elite, θεραπεία κατά της ακμής, Φωτοδυναμική Θεραπεία, Φωτοδυναμική Θεραπεία για την ακμή, Ακμή, θεραπεία για την ακμή, ακμή πρόσωπο, θεραπεία ακμή πρόσωπο, ακμή πλάτη, θεραπεία ακμή πλάτη