Μέτρηση AGE'S | The Elixirlab.gr

Μέτρηση AGE'S

Μήπως κάποιος από το οικογενειακό σας περιβάλλον έχει βεβαρημένο ιατρικό ιστορικό;

«Μήπως η μητέρα ή ο πατέρας σας είχε σακχαρώδη διαβήτη;». Σίγουρα αυτές τις ερωτήσεις τις έχετε ακούσει και εσείς σε διάφορες παραλλαγές όταν επισκέπτεστε το γραφείο ενός γιατρού για πρώτη φορά. Στο The ElixirLab με επιστημονικά βεβαιωμένους τρόπους μπορείς να προλάβεις την εμφάνισή τους που σε «απειλούν» , λόγω κληρονομικότητας και κακής διατροφής. Η γήρανση είναι μια διαδικασία που απασχολεί λίγο πολύ όλους τους ανθρώπους. Όχι μόνο από πλευράς αισθητικής, αλλά και για τα όσα αυτή συνεπάγεται στην υγεία μας. Όταν το σώμα μας γερνάει διάφορες βλάβες αρχίζουν να διαδέχονται η μια την άλλη. Είναι όμως αυτές αναστρέψιμες και ποιος ο ρόλος των υδατανθράκων σε αυτό;

Η γλυκοζυλίωση προκαλείται από μία χημική αντίδραση της γλυκόζης, που υπάρχει φυσιολογικά στον οργανισμό και των ινών του δέρματος, δηλαδή του κολλαγόνου και της ελαστίνης, η οποία προκαλεί αλλαγή της δομής τους.

Στα καινούργια μόρια ή τις γλυκοτοξίνες που δημιουργούνται έχει δοθεί το όνομα «Τελικά Προϊόντα Προχωρημένης Γλυκοζυλίωσης», το οποίο ως ακρωνύμιο δεν θα μπορούσε να είναι πιο επιτυχημένο, αφού υποδηλώνει την ηλικία! Σχηματίζουν μοριακούς δεσμούς με βλαβερές συνέπειες για το δέρμα. Προσκολλώνται στις πρωτεΐνες και στο στηρικτικό ιστό του κολλαγόνου και της ελαστίνης, ο οποίος είναι υπεύθυνος για τη σφριγηλότητα και την ελαστικότητα του δέρματος και τον αποδυναμώνουν κάνοντάς τον άκαμπτο και σκληρό.

Η συσκευή ελέγχου της γλυκοζυλίωσης παρέχει μια άμεση πρόβλεψη του κινδύνου για σοβαρές χρόνιες ασθένειες, όπως ο σακχαρώδης διαβήτης, τα καρδιαγγειακά νοσήματα και η νεφρική ανεπάρκεια.

Επιπρόσθετα, δείχνει μη επεμβατικά την εκτίμηση του καρδιαγγειακού κινδύνου, μετρώντας τα επίπεδα των τελικών προϊόντων προηγμένης γλυκoζυλίωσης στους ιστούς. Η γλυκοζυλίωση είναι μια αλληλουχία βιοχημικών αλλαγών που συμβαίνουν στον οργανισμό. Όταν καταφέρουμε να παρέμβουμε σε ενδιάμεσα στάδια, πριν τη δημιουργία
 

Φόρμα Επικοινωνίας

    Όροι Χρήσης

    Timeblock , Αντιγήρανση