Προσδιορισμός Ιχνοστοιχείων και Βαρέων Μετάλλων | The Elixirlab.gr

Προσδιορισμός Ιχνοστοιχείων και Βαρέων Μετάλλων

Αν αισθάνεστε κουρασμένοι ή υποτονικοί, αυτό θα μπορούσε να οφείλεται σε ορυκτές ανεπάρκειες ιχνοστοιχείων ή ακόμα και στην τοξικότητα βαρέων μετάλλων. Αλλά τι κάνετε όταν δεν μπορείτε να μπείτε στη διαδικασία των ατελείωτων εξετάσεων αίματος και των επισκέψεων σε χώρους αναμονής γιατρών;

Στο The ElixirLab θα βρείτε έναν γρήγορο και εύκολο τρόπο για να αξιολογήσετε τα βασικά ιχνοστοιχεία στο σώμα σας. Η φασματομετρία ιστών είναι μια επαναστατική μέθοδος για τη μέτρηση της βιοδιαθεσιμότητας ιχνοστοιχείων, μετάλλων, τοξικών βαρέων μετάλλων και οξειδωτικού στρες.
Τα βαρέα μέταλλα παραμένουν στα κύτταρα για μια ζωή (ειδικά στους νευρώνες του εγκεφάλου, το πάγκρεας, το ήπαρ, τους πνεύμονες και τους νεφρούς), όπου προκαλούν βλάβη. Είναι υπεύθυνα για σοβαρές ασθένειες όπως το Alzheimer, το Parkinson’s, αυτοάνοσα νοσήματα καθώς και για την απώλεια μαλλιών, δερματικά προβλήματα, σοβαρή κόπωση και ημικρανία.
Στο The ElixirLab θα βρείτε μια επαναστατική μέθοδο ψηφιακής φασματομετρίας, που εκτιμάει άμεσα και αναίμακτα, τα πιο σημαντικά ορυκτά και τοξικά μέταλλα σε κυτταρικό επίπεδο με άμεσες προτάσεις θεραπείες στα πλαίσια Ιατρικής Αντιγήρανσης.
 

Φόρμα Επικοινωνίας

    Όροι Χρήσης

    Timeblock , Αντιγήρανση