Προσφορά Botox και σύσφιξη προσώπου με το Cocoon Medical | The Elixirlab.gr

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter του The ElixirLab για να λαμβάνετε πρώτοι, νέα και προσφορές για τις υπηρεσίες μας.

Εγγραφή!

We'll never share your email with anyone else.

Προσφορά Botox και μία σύσφιξη προσώπου με το Cocoon Medical

Bοτουλινική τοξίνη ( Botox ) Η βοτουλινική τοξίνη ( Botox ), είναι η πρώτη σε συχνότητα εφαρμοζόμενη θεραπεία παγκοσμίως τις τελευταίες δύο δεκαετίες! Είναι μέθοδος απολύτως ασφαλής, όπως μπορούμε με βεβαιότητα σήμερα να πούμε και ιδιαίτερα αποτελεσματική, τόσο στην πρόληψη των δυναμικών ρυτίδων, όσο και στη λείανση των ήδη εγκαταστημένων ρυτίδων στο άνω τριτημόριο του προσώπου. Οι γυναίκες που έχουν επιλέξει την θεραπεία με βοτουλινική τοξίνη ( Botox ) σαν αντιγηραντική μέθοδο, είναι φανατικές οπαδοί του και δεν το εγκαταλείπουν ποτέ, καθώς γνωρίζουν ότι καμία άλλη μέθοδος δε διαθέτει τα πλεονεκτήματα της βοτουλινικής τοξίνης ( Botox ) στην αναζωογόνηση του προσώπου! Ωστόσο και στο ανδρικό κοινό η θεραπεία με βοτουλινικη τοξίνη ( Botox) τείνει να κερδίσει τη θέση που της αξίζει!
Είναι γεγονός ότι η θεραπεία με βοτουλινική τοξίνη ( Botox ) ξαναδίνει με απόλυτα φυσικό τρόπο τη φρεσκάδα και την ξεκούραστη όψη που μας στερεί ο χρόνος και το πλήθος των υποχρεώσεων. Εκτός αυτού, η βοτουλινική τοξίνη ( Botox ), «στήνει» με θαυμαστό τρόπο το πρόσωπο και το προετοιμάζει, έτσι ώστε να δεχθεί στη συνέχεια οποιαδήποτε άλλη θεραπευτική παρέμβαση απαιτείται (νήματα ανάρτησης, γέμισμα ρυτίδων με υαλουρονικό).
To The ElixirLab, διαθέτει τμήμα Αισθητικής Δερματολογίας και Αντιγήρανσης με εξειδικευμένο και έμπειρο επιστημονικό προσωπικό και σας προσφέρει μαζί με τη θεραπεία βοτουλινική τοξίνη ( Botox ) και μια θεραπεία με το νέο μηχάνημα Cocoon Medical για σύσφιξη και φυσικό lifting. Το Cocoon Medical θερμαίνει τους ιστούς -στόχο στα θερμοθεραπευτικά όρια χρησιμοποιώντας κεφαλή μονοπολικής ραδιοσυχνοτήτας για την περιοχή του προσώπου. Βοηθάει στην αναδόμηση του κολλαγόνου, έχετε καλύτερη ελαστικότητα στο δέρμα, λειαίνει τις ρυτίδες και καταπολεμά τους μαύρους κύκλους. Συναντήστε τους εξειδικευμένους Ιατρούς μας και συζητήστε μαζί τους για ό,τι σας απασχολεί, ενημερωθείτε υπεύθυνα και επωφεληθείτε της προσφοράς μας.

Καλέστε μας τώρα στο 2106250400 ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας προκειμένου να κλείσετε ραντεβού.

 

Φόρμα Επικοινωνίας

Όροι Χρήσης

40 €
98 €
700 €
300 €
ΑΠΟ 200 € ΜΟΝΟ 150 €
ΤΩΡΑ - 40%
345 €
ΤΩΡΑ - 40%
ΤΩΡΑ - 40%