Προσφορά Θεραπείας κατά της Ακμής | The Elixirlab.gr

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter του The ElixirLab για να λαμβάνετε πρώτοι, νέα και προσφορές για τις υπηρεσίες μας.

Εγγραφή!

We'll never share your email with anyone else.

Προσφορά Θεραπείας κατά της Ακμής

Προσφορά Θεραπείας κατά της Ακμής

Σας πλαίσια της γνωριμία σας με τον Δερματολόγο – Αφροδισιολόγο μας κο Πέτσα Κωνσταντίνο σας προτείνουμε την κάτωθι θεραπεία στην προνομιακή τιμή των 98 €.
 • Δωρεάν Κλινική εκτίμηση ( Διάγνωση)
 • Προτεινόμενη Θεραπεία
 • Καθαρισμός Προσώπου
 • Μέθοδος Φωτοδυναμικής θεραπείας ( Celluma Elite )
 • Κλείστε το ραντεβού σας στο 210-6250400 η συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και το αρμόδιο τμήμα του The ElixirLab θα σας καλέσει άμεσα.

  ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΤΜΗΜΑ ΑΚΜΗΣ ΤΟΥ The ElixriLab

  Αν είστε έφηβη/ος ή ενήλικη/ος άνδρας ή γυναίκα με ακμή, αντιμετωπίστε το πρόβλημά σας άμεσα, υπεύθυνα και αποτελεσματικά και απαλλαγείτε οριστικά από τις ατέλειες, την ανασφάλεια και το φόβο δημιουργίας ουλών, από το εξειδικευμένο τμήμα ακμής του The ElixirLab, που σας δίνει τη δυνατότητα:

  ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΚΜΗΣ

  Το καθαρό, αψεγάδιαστο δέρμα, αποτελεί ισχυρό σύμμαχο σε όλες τις εκφάνσεις της κοινωνικής ζωής των ανθρώπων κάθε ηλικίας. Για το λόγο αυτό, χρόνια προβλήματα ή παθήσεις που επηρεάζουν την εμφάνισή του όπως η ακμή, πρέπει να διαγιγνώσκονται και να θεραπεύονται εγκαίρως, προτού επηρεάσουν τον ψυχισμό και την αυτοεκτίμησή μας!

  Διάγνωσης :

  Να έχετε διάγνωση, διαφορική διάγνωση και να ενημερωθείτε σχετικά με την πάθησή σας από έμπειρους Δερματολόγους.

  Διερεύνησης :

  Να διερευνήσετε πιθανούς οργανικούς ή εξωγενείς παράγοντες που συμβάλλουν στη δημιουργία της ακμής σας όπως π. χ. το δυσλειτουργικό ορμονικό προφίλ, την θυρεοειδοπάθεια, την παχυσαρκία, αν υπάρχει, ή άλλες παθήσεις, με τη βοήθεια εργαστηριακού ελέγχου και εξειδικευμένων εξετάσεων που διενεργούνται στον χώρο μας και με τη συνεργασία άλλων ειδικοτήτων (ενδοκρινολόγου, γυναικολόγου, διατροφολόγου), στις περιπτώσεις που αυτό είναι απαραίτητο.

  Σε εξειδικευμένα θεραπευτικά πρωτόκολλα :

  Να ακολουθήσετε εξειδικευμένα θεραπευτικά πρωτόκολλα ειδικά σχεδιασμένα για εσάς και βασισμένα τόσο στον τύπο του δέρματός σας, την ηλικία και τη μορφή της ακμής σας, όσο και στις καθημερινές σας δραστηριότητες. Είναι δυνατό να περιλαμβάνουν:• Φαρμακευτική αγωγή, συστηματική ή τοπική ή • Αντιμετώπιση της ακμής χωρίς φάρμακα, με τη χρήση:

 • Φωτοδυναμικής θεραπείας, με την σχεδιασμένη από τη NASA συσκευή CELLUMA ELITE, μία σύγχρονη και αποτελεσματική θεραπεία που εφαρμόζεται όλες τις εποχές του χρόνου, ακόμα και σε έντονη ηλιοφάνεια. Χρησιμοποιεί χαμηλής συχνότητας φωτεινή ενέργεια στο φάσμα του ορατού φωτός (μπλε φως στα 415 nm και κόκκινο φως στα 630 nm) που έχει ισχυρή αντιφλεγμονώδη και αντιμικροβιακή δράση. Βελτιώνει την υφή και την ποιότητα του δέρματος λόγω διέγερσης και αύξησης της παραγωγής κολλαγόνου. Ιδανική για εφήβους, ενήλικες γυναίκες, άτομα με υπερευαίσθητα δέρματα, αθλητές, εγκυμονούσες.
 • Χημικών Peeling με σαλικυλικό οξύ και ρετινόλη. Τα εξειδικευμένα και εξελιγμένα ιατροτεχνολογικά peeling που διαθέτει το Medihall, είναι εγκεκριμένα από το FDA και είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικά τόσο στη φλεγμονώδη, όσο και τη φαγεσωρική ακμή. Είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να μην ερεθίζουν και περιορίζουν τις δραστηριότητες του εφήβου ή της σύγχρονης γυναίκας.
 • Φαγεσωροεξαγωγής με Βαθείς Αισθητικούς Καθαρισμούς. Εξαιρετική μέθοδος που εφαρμόζεται σαν μονοθεραπεία στην φαγεσωρική ακμή, σε χρονικά διαστήματα που ορίζονται από τον δερματολόγο.
 • HYDRAFACIAL. Εξειδικευμένο σύστημα καθαρισμού του σμήγματος, απομάκρυνσης των ρύπων και δερμοαπόξεσης. Επιτυγχάνει σμηγματορρύθμιση, ενυδάτωση και λείανση των λεπτών ρυτίδων . Είναι εγκεκριμένο από τον FDA και ιδανικό τόσο για εφήβους, όσο και για ενήλικες άνδρες και γυναίκες, αφού τα θεραπευτικά συστατικά που εκχύονται στο δέρμα είναι εξατομικευμένα και επιλέγονται ανάλογα με το επιδιωκόμενο θεραπευτικό αποτέλεσμα και τον τύπο του δέρματος. Εφαρμόζεται σαν μονοθεραπεία ή συνοδεύει όλες ανεξαιρέτως τις θεραπείες ακμής.
 • Εξειδικευμένων Δερμοκαλλυντικών. Η σωστή φροντίδα του ακνεϊκού δέρματος, συμβάλλει σημαντικά στην πρόληψη και τη θεραπεία της ακμής. Προϊόντα ειδικά σχεδιασμένα για τη ρύθμιση του σμήγματος, την ενυδάτωση, την αντιγήρανση και την κάλυψη του δέρματος στους πάσχοντες από ακμή όλων των ηλικιών, διατίθενται στο The ElixirLab.
 •  

  Φόρμα Επικοινωνίας

  Όροι Χρήσης

  40 €
  98 €
  700 €
  300 €
  ΑΠΟ 200 € ΜΟΝΟ 150 €
  ΤΩΡΑ - 40%
  345 €
  ΤΩΡΑ - 40%
  ΤΩΡΑ - 40%