Θεραπεία Botox | The Elixirlab.gr

Θεραπεία Botox

ΒΟΤΟΥΛΙΝΙΚΗ ΤΟΞΙΝΗ ( BOTOX )

Η βοτουλινική τοξίνη ( Botox ), είναι η πρώτη σε συχνότητα εφαρμοζόμενη θεραπεία παγκοσμίως τις τελευταίες δύο δεκαετίες! Είναι μέθοδος απολύτως ασφαλής, όπως μπορούμε με βεβαιότητα σήμερα να πούμε και ιδιαίτερα αποτελεσματική, τόσο στην πρόληψη των δυναμικών ρυτίδων, όσο και στη λείανση των ήδη εγκαταστημένων ρυτίδων στο άνω τριτημόριο του προσώπου.Οι γυναίκες που έχουν επιλέξει την θεραπεία με βοτουλινική τοξίνη ( Botox ) σαν αντιγηραντική μέθοδο, είναι φανατικές οπαδοί του και δεν το εγκαταλείπουν ποτέ, καθώς γνωρίζουν ότι καμία άλλη μέθοδος δε διαθέτει τα πλεονεκτήματα της βοτουλινικής τοξίνης ( Botox ) στην αναζωογόνηση του προσώπου! Ωστόσο και στο ανδρικό κοινό η θεραπεία με βοτουλινικη τοξίνη ( Botox) τείνει να κερδίσει τη θέση που της αξίζει!

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΒΟΤΟΥΛΙΝΙΚΗ ΤΟΞΙΝΗ ( BOTOX )

Είναι γεγονός ότι η θεραπεία με βοτουλινική τοξίνη ( Botox ) ξαναδίνει με απόλυτα φυσικό τρόπο τη φρεσκάδα και την ξεκούραστη όψη που μας στερεί ο χρόνος και το πλήθος των υποχρεώσεων. Εκτός αυτού, η βοτουλινική τοξίνη ( Botox ), «στήνει» με θαυμαστό τρόπο το πρόσωπο και το προετοιμάζει, έτσι ώστε να δεχθεί στη συνέχεια οποιαδήποτε άλλη θεραπευτική παρέμβαση απαιτείται (νήματα ανάρτησης, γέμισμα ρυτίδων με υαλουρονικό). Συζητώντας με έναν έμπειρο Δερματολόγο θα διαπιστώσετε, ότι στη δημιουργία ενός θεραπευτικού πλάνου αντιγήρανσης, προτεραιότητα έχει η θεραπεία με βοτουλινική τοξίνη ( Botox ) και έπονται χρονικά οι υπόλοιπες παρεμβάσεις.Σήμερα, εκτός από το άνω τριτημόριο του προσώπου, οι αισθητικές εφαρμογές της βοτουλινικής τοξίνης ( Botox ) διευρύνονται επιλεκτικά στην αντιμετώπιση των πτυχώσεων του λαιμού, στη βελτίωση του περιγράμματος του προσώπου, των γραμμών της πικρίας, στις περιστοματικές ρυτίδες, καθώς και στην υπερτροφία των μασητήρων μυών.

ΤΜΗΜΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ & ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗΣ

To The ElixirLab, διαθέτει τμήμα Αισθητικής Δερματολογίας και Αντιγήρανσης με εξειδικευμένο και έμπειρο επιστημονικό προσωπικό και σας προσφέρει από σήμερα τη θεραπεία με βοτουλινική τοξίνη ( Botox ) , σε εξαιρετική τιμή γνωριμίας. Συναντήστε τους Δερματολόγους μας, συζητήστε μαζί τους για ό,τι σας απασχολεί, ενημερωθείτε υπεύθυνα και επωφεληθείτε της προσφοράς μας. Καλέστε μας τώρα στο 2106250400 ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας προκειμένου να κλείσετε ραντεβού.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΒΟΤΟΧ Η ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟΥ ΟΞΕΟΣ

Για τις πρώτες 4-5 ώρες αποφεύγουμε:

• την κατάκληση
• το σκύψιμο
• τον ύπνο
• την γυμναστική
• το make up

Για τις επόμενες 3 ημέρες αποφεύγουμε:

• το τρίψιμο και την μάλαξη της περιοχής
• το πιστολάκι μαλλιών
• την έκθεση σε υψηλη θερμοκρασία
• την χρήση αλκοόλ και ασπιρίνης (μετά το botox)
• προφυλάσσουμε το πρόσωπο με αντιηλιακή κρέμα υψηλού δείκτη προστασίας

24 ώρες πριν το botox και το υαλουρονικό απαγορέυεται η χρήση απριρίνης και βιταμίνης D
 

Φόρμα Επικοινωνίας

    Όροι Χρήσης

    Celluma Elite, θεραπεία κατά της ακμής, Φωτοδυναμική Θεραπεία, Φωτοδυναμική Θεραπεία για την ακμή, Ακμή, θεραπεία για την ακμή, ακμή πρόσωπο, θεραπεία ακμή πρόσωπο, ακμή πλάτη, θεραπεία ακμή πλάτη