Θεραπεία Hydrafacial | The Elixirlab.gr

Θεραπεία Hydrafacial

HYDRAFACIAL

Tο Hydrafacial, είναι η μοναδική μη επεμβατική θεραπεία με τεχνολογία εγκεκριμένη από το FDA, που επιτυγχάνει ολοκληρωμένη περιποίηση της επιδερμίδας, συνδυάζοντας καθαρισμό, απολέπιση, ενυδάτωση-θρέψη και αντιοξειδωτική προστασία.Χρησιμοποιεί ένα εξειδικευμένο-πατενταρισμένο σύστημα έκχυσης συμπυκνωμένων αντιγηραντικών ορών. Ενδείκνυται για γυναίκες και άνδρες όλων των ηλικιών, με λιπαρά ακνέίκα δέρματα και διευρυμένους πόρους, ή αφυδατωμένα φωτογηρασμένα δέρματα. Είναι ιδανική για την αντιμετώπιση των αυξημένων αναγκών του δέρματος μετά από παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο, ακραίες καιρικές συνθήκες όπως μετά από διακοπές, extreme sports κ.λπ., καθώς και για την εξισορρόπηση του δέρματος σε κάθε αλλαγή εποχής.

Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΤΡΙΑ ΒΗΜΑΤΑ

 • Καθαρισμός : Με την βοήθεια μιας ελικοειδούς κεφαλής, νερό με φυτικά εκχυλίσματα εκτοξεύεται στο δέρμα ενώ ταυτόχρονα, μέσω ενός κλειστού κυκλώματος, εφαρμόζεται αρνητική αναρρόφηση. Ο συνδυασμός αυτός απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και τους ρύπους από την εξωτερική στοιβάδα της επιδερμίδας.
 • Μικροδερμοαπόξεση και απομάκρυνση του σμήγματος : Στο στάδιο αυτό, εφαρμόζεται στο δέρμα συνδυασμός γλυκολικού/σαλικυλικού οξέως σε χαμηλή συγκέντρωση, επιτυγχάνοντας ήπια απολέπιση και ταυτόχρονα απομακρύνεται με τη βοήθεια της ελικοειδούς κεφαλής το συσσωρευμένο στους πόρους σμήγμα. Έτσι ολοκληρώνεται ο καθαρισμός και η προετοιμασία του δέρματος για την απορρόφηση των ευεργετικών ουσιών που εφαρμόζονται στο επόμενο βήμα.
 • Ενυδάτωση, θρέψη, αντιγήρανση : Ένα κοκτέιλ υψηλής συγκέντρωσης υαλουρονικού οξέος, βιταμινών, αντιοξειδωτικών ουσιών και πεπτιδίων, διαποτίζει το δέρμα σε αυτό το τελικό στάδιο της θεραπείας, επιτυγχάνοντας ενυδάτωση, θρέψη, λάμψη, αντιγήρανση και προστασία.
 • ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ

  Η θεραπεία με το HYDRAFACIAL, είναι μία ολοκληρωμένη θεραπεία. Ενυδατώνει και θρέφει την επιδερμίδα, απομακρύνει το σμήγμα και συσφίγγει τους πόρους, εξαφανίζει τις λεπτές γραμμές, λειαίνει τις ρυτίδες και δίνει απαράμιλλη λάμψη και φωτεινότητα. Το δέρμα φαίνεται νεανικό, απαλό, υγιές και διατηρείται έτσι για μεγάλο χρονικό διάστημα.Είναι ανώδυνη, γρήγορη, ασφαλής και αποτελεσματική θεραπεία. Δεν τραυματίζει το δέρμα και δεν δημιουργεί ερεθισμούς όπως συμβαίνει με άλλους τρόπους μικροδερμοαπόξεσης. Είναι φιλική και σχεδιασμένη για να ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τις απαιτήσεις του σύγχρονου τρόπου ζωής.Ανάλογα με τον τύπο και τις ανάγκες του δέρματος, η θεραπεία εξατομικεύεται, ενώ μπορεί να επαναληφθεί εφόσον είναι επιθυμητό, μετά τρείς εβδομάδες.Μπορεί να συνδυαστεί με άλλες θεραπείες σύσφιξης και αντιγήρανσης, όπως είναι η ενέσιμη μεσοθεραπεία.Είναι ιδανική για εφήβους και νεαρούς ενήλικες με τάση ακμής ή ήπια ακμή.Είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική στη βελτίωση του τόνου, της υφής, της ελαστικότητας, της αφυδάτωσης και των λεπτών γραμμών του φωτογηρασμένου δέρματος.
   

  Φόρμα Επικοινωνίας

   Όροι Χρήσης

   Celluma Elite, θεραπεία κατά της ακμής, Φωτοδυναμική Θεραπεία, Φωτοδυναμική Θεραπεία για την ακμή, Ακμή, θεραπεία για την ακμή, ακμή πρόσωπο, θεραπεία ακμή πρόσωπο, ακμή πλάτη, θεραπεία ακμή πλάτη