Θεραπεία PRP | The Elixirlab.gr

Θεραπεία PRP

Τι είναι η Θεραπεία PRP;

Η Θεραπεία PRP αποτελεί μια από τις αποτελεσματικότερες μεθόδους της αισθητικής ιατρικής για την καταπολέμηση διαφόρων αισθητικών προβλημάτων. Η διαφορά της Αυτόλογης Μεσοθεραπείας από την κλασσική ετερόλογη έγκειται στην ενεργοποίηση των αιμοπεταλίων με στόχο την ανανέωση του δέρματος.

Σε ποιες περιοχές εφαρμόζεται η Θεραπεία PRP;

Η Θεραπεία PRP χρησιμοποιείται ως αντιγηραντική θεραπεία για την ανανέωση – ανάπλαση διάφορων περιοχών του προσώπου και την αντιμετώπιση των ρυτίδων. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την αντιμετώπιση διάφορων τύπων ουλών (όχι μόνο στο πρόσωπο αλλά και στο σώμα), και ιδιαίτερα των ουλών από ακμή. Τέλος, αποτελεί μια εξαιρετική θεραπεία για την αντιμετώπιση της τριχόπτωσης.

Πως γίνεται η θεραπεία PRP ;

Στην Πλαστική Χειρουργική (τόσο στην επανορθωτική όσο και στην αισθητική) έχει θεαματικά αποτελέσματα. Η διαδικασία είναι απλή και ανώδυνη. Λαμβάνεται αίμα από τον ασθενή όπως σε μια συμβατική αιμοληψία και ακολουθεί επεξεργασία στη φυγόκεντρο όπου το πλούσιο σε αιμοπετάλια πλάσμα διαχωρίζεται από τα λοιπά συστατικά του αίματος. Το πλάσμα αυτό κατόπιν ενεργοποίησης του είναι έτοιμο για έγχυση στον ασθενή, σε διάφορα σημεία του προσώπου και του σώματος. Οι αυξητικοί παράγοντες που απελευθερώνονται επάγουν την παραγωγή κολλαγόνου, με συνέπεια την αναζωογόνηση της επιδερμίδας.

Πόσο χρόνο διαρκεί η θεραπεία; Υπάρχουν παρενέργειες;

Η Θεραπεία PRP ανανέωση του προσώπου διαρκεί 30 - 40 λεπτά περίπου. Ομοίως και η θεραπεία της τριχόπτωσης. Πιθανές παρενέργειες είναι ότι μπορεί να εμφανιστούν: ήπιο οίδημα (πρήξιμο), εκχυμώσεις (μελανιές) και ερύθημα (κοκκινίλες) για 12 έως 24 ώρες. Η θεραπεία εφαρμόζεται σε όλους τους τύπους δέρματος και σε ηλικίες από 35 και άνω. Η θεραπεία είναι ασφαλής καθώς δεν προκαλεί αλλεργία, δεν είναι τοξική και δίνει σχεδόν άμεσα αποτελέσματα που διαρκούν.Συνιστούμε μια σειρά θεραπειών για καλύτερο αποτέλεσμα, ανάλογα με την περίπτωση και το σημείο του σώματος. Τα αποτελέσματα είναι ορατά από την πρώτη κιόλας θεραπεία.
 

Φόρμα Επικοινωνίας

    Όροι Χρήσης

    Celluma Elite, θεραπεία κατά της ακμής, Φωτοδυναμική Θεραπεία, Φωτοδυναμική Θεραπεία για την ακμή, Ακμή, θεραπεία για την ακμή, ακμή πρόσωπο, θεραπεία ακμή πρόσωπο, ακμή πλάτη, θεραπεία ακμή πλάτη