Υαλουρονικό οξυ - Vital | The Elixirlab.gr

Υαλουρονικό οξυ - Vital

Yαλουρονικό Oξύ

Το υαλουρονικό οξύ είναι ένα φυσικό συστατικό της επιδερμίδας μας υπεύθυνο για τη νεανική της εικόνα και τη σφριγηλότητα στις νεαρές ηλικίες. Έχει την ιδιότητα να συγκρατεί την υγρασία που είναι απαραίτητη στο δέρμα καθώς η απώλεια νερού έχει σαν αποτέλεσμα το ζάρωμα που κάνει την επιδερμίδα μας να φαίνεται ταλαιπωρημένη και γερασμένη.Η φυσική περιεκτικότητα της επιδερμίδας σε υαλουρονικό οξύ, με την πάροδο του χρόνου χάνουμε την ικανότητα να παράγουμε αυτή την πολύ σημαντική ουσία με αποτέλεσμα το δέρμα μας να γίνεται ξηρότερο, λεπτότερο και με μειωμένο όγκο.

Τι είναι η θεραπεία Vital

Το Restylane Vital Skinbooster, είναι ένα σταθεροποιημένο υαλουρονικό οξύ ,που εξασφαλίζει μακράς διάρκειας ασφαλές και φυσικό αποτέλεσμα, χαρίζοντας σε όλη την επιδερμίδα λάμψη και υγεία.Το Restylane Vital, στοχεύει στην ανάπλαση και στην αναζωογόνηση του δέρματος και παρέχει βαθιά ενυδάτωση εκ των έσω και βελτιώνει τον τόνο και την υφή του δέρματος. Διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, μειώνει την εμφάνιση των λεπτών ρυτίδων, βελτιώνει το οβάλ του προσώπου και δίνει γενικότερα μια πιο φρέσκια όψη κρατώντας το δέρμα σφριγηλό και ενυδατωμένο .Δεν πρόκειται για υλικό απλής μεσοθεραπείας αλλά και ούτε για υλικό που χρησιμοποιούμε για να γεμίσουμε συγκεκριμένες ρυτίδες όπως οι ρινοπαρειακές αύλακες.

Σε ποιες περιοχές εφαρμόζεται

Η θεραπεία Vital εφαρμόζεται στο πρόσωπο, στο λαιμό, στο ντεκολτέ και στα χέρια. Εκτός από το Restylane Vital κυκλοφορεί και ένα προϊόν μικρότερης συγκέντρωσης και λεπτότερων μορίων, το Restylane Vital Light. Είναι ειδικά σχεδιασμένο για τη χρήση του στο λεπτό δέρμα, ιδιαίτερα γύρω από τα μάτια, τα χείλια, το λαιμό-ντεκολτέ και τα χέρια, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να βελτιώσει και τη γενικότερη εικόνα και σύσταση του δέρματος.

Ποια είναι τα αποτελέσματα και πότε φαίνονται ;

Η θεραπεία αυτή αναζωογονεί την επιδερμίδα αποκαθιστώντας την υδατική της ισορροπία, βελτιώνει την ελαστικότητα, εξαφανίζει τις ρυτίδες, βελτιώνει το οβάλ του προσώπου και συσφίγγει το δέρμα.Τα αποτελέσματα της θεραπείας είναι εμφανή από την 3-4η ημέρα μετά την εφαρμογή της.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΒΟΤΟΧ Η ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟΥ ΟΞΕΟΣ

Για τις πρώτες 4-5 ώρες αποφεύγουμε:

• την κατάκληση
• το σκύψιμο
• τον ύπνο
• την γυμναστική
• το make up

Για τις επόμενες 3 ημέρες αποφεύγουμε:

• το τρίψιμο και την μάλαξη της περιοχής
• το πιστολάκι μαλλιών
• την έκθεση σε υψηλη θερμοκρασία
• την χρήση αλκοόλ και ασπιρίνης (μετά το botox)
• προφυλάσσουμε το πρόσωπο με αντιηλιακή κρέμα υψηλού δείκτη προστασίας

24 ώρες πριν το botox και το υαλουρονικό απαγορεύεται η χρήση ασπιρίνης και βιταμίνης D
 

Φόρμα Επικοινωνίας

    Όροι Χρήσης

    Celluma Elite, θεραπεία κατά της ακμής, Φωτοδυναμική Θεραπεία, Φωτοδυναμική Θεραπεία για την ακμή, Ακμή, θεραπεία για την ακμή, ακμή πρόσωπο, θεραπεία ακμή πρόσωπο, ακμή πλάτη, θεραπεία ακμή πλάτη